Kleding van vroeger

Kleding van vroeger

De tijd gaat snel en alle ontwikkelingen gaan er in mee. Technologie, media, muziek en mode, ook deze gebieden banen een weg door de tijd heen. En soms missen we de tijd van hoe het vroeger was. Gewoon, omdat het vroeger beter was, of mooier.

Retro Stijl iconen

Teruggaande in de tijd kennen we best wel wat stijliconen. Marilyn Monroe is wel het meest klassieke voorbeeld. Maar denk ook aan Twiggy, Pattie Boyd, Grace Kelly of Jackie O. Zij hebben een stempel op de mode gedrukt die nog altijd van invloed zijn op het huidige modebeeld. Maar toch zien we vandaag de dag weinig mensen in retro stijl de weg op gaan. Ondanks dat er toch behoorlijk liefhebbers voor zijn.

Vintage kleding

Deze vintage kleding uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80 is vandaag de dag klassieke kleding met een luxueuze uitstraling. Het is dan ook zeker de moeite waard om de collecties te bekijken. Ook overhemden passen perfect in de vintage kledingstijl. Hemdvoorhem.nl heeft een heel uitgebreide collectie overhemden voor mannen te koop. De passie voor de retro stijl is groot en waar vraag is, zullen zij alles proberen om het aanbod te bieden. 

Oude tijd herleven

Of het nu gaat om die ene prachtige jurk, om pumps of om een vintage overhemd, de oude tijd kunnen we nog steeds herbeleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *