Shop nu onze nieuwste Sieraden
Voor retailers
Sieraden4Life in jouw winkel!

Sieraden4Life heeft een uniek assortiment handgemaakte sieraden uit Kenia. Gemaakt door ervaren sieradenmaaksters uit de sloppenwijk Kibera in Nairobi. Met de Box4Life kun je onze sieraden ook aanbieden in jouw winkel.

De Box4Life is een mooie neutrale houten toonbank-kist met 12 vakken. Aan de binnenzijde van de deksel zit een poster met de mooie boodschap.. De vakken in de box zijn gevuld met items uit onze webshop tegen inkooptarieven. We geven je graag informatie en advies over de mogelijkheden voor samenwerking.

De handgemaakte sieraden van Sieraden4Life zijn fairtrade. De sieradenmaaksters ontvangen een eerlijk salaris zodat zij zichzelf en hun kinderen een betere toekomst kunnen bieden. Dankzij dit inkomen kunnen de kinderen naar school zodat zij meer kans hebben op een vervolgopleiding en baan.

sieraden4live-box-retailers
Voor een origineel relatiegeschenk of kerstcadeau
kun je ook bij Sieraden4Llife terecht.
Neem contact op
sieraden4life-groothandel
Voor groothandel
Vul uw assortiment aan met Sieraden4Life!

Bent u op zoek naar een unieke aanvulling op uw sieradenassortiment? Sieraden4Life maakt trendy handgemaakte armbanden, kettingen en tashangers! Sieraden met een mooi verhaal.
Wij werken met een Nederlandse ontwerpster in Nairobi, Kenia. Zij ontwerpt ieder seizoen een nieuwe collectie volgens de nieuwste trends. Heeft u al een eigen idee of sieradenlijn, dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u produceren.

De sieraden van Sieraden4Life onderscheiden zich niet alleen door unieke eigentijdse uitstraling maar ook door de vriendelijke prijsstelling en het verhaal achter de sieraden. De sieraden worden geproduceerd door vrouwen uit de sloppenwijk Kibera. Zij kunnen hierdoor een zelfstandig bestaan opbouwen.

Sieraden4Life heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van diverse trendy collecties van ontwerp tot levering in grote volumes. Wij zijn gewend aan strenge kwaliteitseisen en logistieke voorwaarden. Zo werken wij samen met  o.a.: Return to Sender, HEMA, de Bijenkorf, Biba, Stegman, Yves Rocher en Kruidvat.

Retailer worden

Wilt u de sieraden van Sieraden4Life aanbieden in uw eigen winkel? Dat is mogelijk!

Als retailer kunt u een aanvraag doen om een retaileraccount aan te maken, waarmee u Sieraden4Life in kunt kopen tegen gereduceerd tarief.

Vul het formulier hieronder in.

0